Video Motivuese – Mos u Dorzoni KURR

Me arsyetime nuk mundesh me arrit Azgjë, Nëse dështon atëherë kjo do të thotë që ky është limit… [more]

Video Motivuese – Mos u Dorzoni KURR Video Motivuese - Mos u Dorzoni KURR

Përse Shqiptarët thirreshin Arnaut ?

Përse Shqiptarët thirreshin Arnaut ? … [more]

Përse Shqiptarët thirreshin Arnaut ? Përse Shqiptarët thirreshin Arnaut ?

Xhezair Shaqiri (Komandant Hoxha) Sqaron se çka ka ndodhur në Kumanovë

Xhezair Shaqiri (Komandant Hoxha) Sqaron se çka ka ndodhur në Kumanovë… [more]

Xhezair Shaqiri (Komandant Hoxha) Sqaron se çka ka ndodhur në Kumanovë Xhezair Shaqiri (Komandant Hoxha) Sqaron se çka ka ndodhur në Kumanovë

Baton Haxhiu: Gruevski, Mijalkov dhe Ahmeti janë Kriminela

Baton Haxhiu: Gruevski, Mijalkov dhe Ahmeti janë Kriminela… [more]

Baton Haxhiu: Gruevski, Mijalkov dhe Ahmeti janë Kriminela Baton Haxhiu: Gruevski, Mijalkov dhe Ahmeti janë Kriminela

ISIS recruitment in Kosovo – Laura Aggio Caldon

Laura Aggio CaldonKosovo is the youngest republic in Europe, proclaiming itself to be independent of… [more]

ISIS recruitment in Kosovo – Laura Aggio Caldon ISIS recruitment in Kosovo - Laura Aggio Caldon

Intelligence vs Idiots

Intelligence vs idiots… [more]

Intelligence vs Idiots Intelligence vs Idiots

Jo Korrupsionit

Thuaj Jo Korrupsionit dhe vazhdo votoj politikanët e njëjtë.  (Logjika e ndritur njerëzore)… [more]

Jo Korrupsionit Jo Korrupsionit

Mendo para se të Veprosh

Mendo para se të Veprosh… [more]

Mendo para se të Veprosh Mendo para se të Veprosh

The Blood Money

The Blood Money… [more]

The Blood Money The Blood Money

Dështimi

Dështimi… [more]

Dështimi Dështimi
Sheriati Legjislacioni i Lidhjes së Prizrenit 376media com 3

Sheriati Legjislacioni i Lidhjes së Prizrenit

Në një dokument të Lidhjes së Prizrenit, të përkthyer nga osmanishtja nga Xhafer Belegu, shihen aktet e nxjerra nga kjo lidhje.

Video Motivuese - Mos u Dorzoni KURR 376media com

Video Motivuese – Mos u Dorzoni KURR

Me arsyetime nuk mundesh me arrit Azgjë, Nëse dështon atëherë kjo do të thotë që ky është limit juaj, Mos e lejo vetën të jesh i zakonshëm dhe të bësh vepra të zakonshme

Perse Shqiptaret thirreshin Arnaut 376media com 2

Përse Shqiptarët thirreshin Arnaut ?

Përse Shqiptarët thirreshin Arnaut ?